Stiri ultima ora
  1. Fotbal cu suspans in weekend
  2. Rezultatele saptamanii U11, U13, U15
  3. Victorii la toate echipele U15, U13 si U11
  4. REZULTATE Juniori U15, U13 si U11
  5. Program competitional U15, U13, U11 – sezon 2019-2020

Isotria clubului

Clubul Sportiv Juniorul Satu Mare ia nastere in anul 2008 din marea pasiune a profesorului Nastai Dacian pentru fotbal. Scopul primordial al clubului este acela de a promova sportul, a educatiei prin sport, petrecere a timpului liber, obtinere de peformante sportive, canalizarea energiei copiilor in scopuri contructive de marire a performantelor in plan scolar si de a forma caractere puternice pe care societatea noastra sa se poata baza.

In cei 10 ani de activitate, Clubul Sportiv Juniorul da dovada de seriozitate, de fair-play, de intelegere si implicare totala a antrenorilor, a copiilor si nu in ultimul rand a parintilor avand rezultate exceptionale la numeroase turnee zonale ca: U15,U13,U11,Gheorghe Ene,Gheorghe Ola dar si internationale in tari precum Ungaria, Austria, Franta.

Dupa 10 ani,este singurul club complet la toate categoriile de varsta, angrenat in toate competitiile de copii si juniori organizate de F.R.F si A.J.F .Dispunem de baza sportiva ,,Somesul”, teren cu gazon natural, cu dimensiuni de joc oficial, vestiare modernizate, tribuna si un amplasament accesibil pentru toata lumea si pentru toate varstele.

Ca o rezultanta in timp a activitatii clubului Juniorul Satu Mare, rezultatele pozitive cat si cele negative traite, obtinute alaturi de copii ne motiveaza si ne dau incredere ca suntem pe drumul cel bun.

Dacian Nastai - membru fondator

CS juniorul - Membru AJF Satu Mare